Kozan Şehit Tayfur Uluçay Anaokulu
Tufanpaşa Mah.Kızılyazı Sk.No8 Kozan/ADANA

VİZYON

48-66 aylık çocuklarımızın fiziksel, duygusal,sosyal, zihinsel gelişimlerine destek olmak ; yaparak, yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak ; onlara sevgi, saygı işbirliği,sorumluluk,hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak ; Atatürk,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen,ana dili Türkçeyi güzel konuşan ve sahip çıkan,milli ve ahlaki değerlere bağlı,kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen; dürüst,ilkeli,çağdaş düşünceli,hak ve sorumluluklarını bilen,saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine, temel hazırlamak.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimde; çocuklarımızın Milli ve Manevi değerlerlerin benimsenip uygulandığı çağdaş uygarlığın yaratıcı, yapıcı, seçkin bireyleri olarak yetişmelerinde; anne babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocuklarının eğitimlerinde vazgeçilmez olmaları için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimini toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek.

BEYAZ BAYRAK-YEŞİL BAYRAK
Öğretim Şekli :İkili

İkili

Sabahçı Grup:07:20-12:20 Öğleci Grup :12:40-17:40

Klima

Okulmuz İlçe Merkezindedir.

Okulumuz Saimbeyli Caddesi Kızılyazı sokakta İsmet İnönü Ortaokulu yanındadır.